“Het tij kan snel keren”

Vorig weekend startte Danny Lenaerts nog op de bank bij Heusden-Zolder. Deze week kroonde de verdediger zich met twee doelpunten tot matchwinnaar.

Van revanche gesproken! “Het tij kan inderdaad snel keren”, lacht Lenaerts de tanden bloot. “Je hebt van die dagen dat alles lukt en zondag was er zo één. Een revanche zou ik dit niet noemen. Ik was een hele week ziek geweest en had maar één training afgewerkt. Ik besef nu dat ik eigenlijk al blij mocht zijn dat ik tegen Witgoor op de bank mocht zitten. Maar ik was inderdaad wat teleurgesteld.”

Misschien kan hij de Heusdense spitsen wat bijtrainen, want zij lijken het scoren verleerd? “Dat is een vertrouwenskwestie. Zondag viel ook nieuwkomer Akbal goed in, een stevige kerel die erg balvast is. Toch zal hij een aanpassingsperiode nodig hebben. De manier van spelen hier is anders dan in Nederland”, aldus de verdediger.

“Mijn goals leverden drie belangrijke punten op. De weg is echter nog lang. De punten tegen Seraing krijgen we zondag zo, maar daarna volgt een nieuwe zespuntenmatch tegen Thes. Als we die kunnen winnen, staan we al ver.”

PaC

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio