“Op school en op veld slagen”

Het was zondagmiddag eventjes wennen voor de Bocholtse voetballiefhebbers. Voor het eerst in hun nog prille voetballoopbaan stonden de broertjes Carlo en Chris Palmans samen op het wedstrijdformulier van een officiële competitiewedstrijd.

Voor Chris een beloning voor zijn onverdroten inzet, voor Carlo nog maar eens het bewijs dat echt voetbaltalent altijd gedijt.

Net voor de competitiestart maakte Carlo trainer Kenis bijna gek. “Stoppen met voetballen op dit niveau, want niet combineerbaar met mijn studies”, zei Carlo toen en dat was voldoende om Michels haren nog grijzer te doen uitslaan. “Toen dacht ik inderdaad zo, maar intussen is er heel wat veranderd”, zegt Carlo nu.

“Ik ben nu overgestapt naar een professionele bachelor in de elektromechanica en dat ligt me beter. Daarom besliste ik net voor de winterstop om me weer voluit op het voetbal te concentreren. Dat lukt vrij goed want de conditionele achterstand was niet zo groot.”

Carlo is blij dat het hem momenteel zowel op school als op sportief vlak voor de wind gaat. “Want ik wil kost wat kost op beide fronten slagen”, besluit Palmans.

EdSt

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio