Tongeren komt mee aan de leiding

De nederlaag van Bocholt en het gelijkspel van Sasja pasten perfect in de kraam van Tongeren, dat Visé geen schijn van een kans liet. Tongeren nestelt zich daardoor naast Sasja aan de leiding van het klassement. Een mooie uitgangssituatie voor de play-offs wenkt. Ook Initia Hasselt pakte tegen Flémalle uit met een overtuigende prestatie. Ook voor de hoofdstedelingen zijn de play-offs een zekerheid.

En voor Lommel, dat Atomix opzij zette, en Neerpelt, dat Bocholt afhield, liggen de kaarten vrij gunstig. In eerste nationale noteerden we een gelijkspel voor Houthalen in Izegem. Een resultaat dat de Limburgers weer uitzicht geeft op een plaats in de top vijf. En ook Melveren deed een goede door Gent de twee punten afhandig te maken.In tweede nationale solliciteert Arena Hechtel na een 23-26-zege in Sasja overduidelijk naar een plaats in de nacompetitie, waarin promotie naar eerste nationale op het spel staat.De topper tussen Visé en Meeuwen in de nationale vrouwencompetitie werd gewonnen door de Luikse ploeg, die autoritair leider blijft.

Meeuwen zakt naar de vierde plaats. De zuinige zege tegen Turnhout loodst Melveren naar de tweede plaats. Visé, Melveren, Antwerpen en Meeuwen zijn zeker van deelname aan de play-offs. Hasselt en Bocholt, die allebei overtuigend wonnen, zijn nog één zege van een plaats in die play-offs verwijderd.IK


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio