Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tien films die uw voorjaar kleuren (video)

Plan vooral in de komende vier maanden uw bioscoopbezoeken want de ene geweldige film na de andere zal dan in de zalen komen. Uiteraard verwachten we ook veel van de Vlaamse films en de filmclubs. Wie zei dat de cinema dood is? Tien films om in de mot te houden.

fvranckx

The Wolf of Wall Street

Het verhaal: Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) verdient miljoenen met het verkopen van waardeloze aandelen terwijl hij zich wentelt in een wereld van drugs, hoeren en dwergwerpen. Maar de FBI is hem op het spoor. In de zalen: vanaf vandaag.

Flying Home

Het verhaal: Tragikomedie over een Amerikaan die in opdracht van een sjeik een wedstrijdwinnende ‘Blauwe Geschelpte’ van een Vlaamse duivenmelker moet kopen. In de zalen in: april.

12 Years a Slave

Het verhaal: Enkele jaren voor de Amerikaanse Burgeroorlog wordt Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) verkocht aan een plantage in de ‘deep south’. In de zalen op: 22 januari.

Captain America: The Winter Soldier

Het verhaal: Captain America moet een samenzwering binnen S.H.I.E.L.D. ontmaskeren. In de zalen op: 26 maart.

American Hustle

Het verhaal: Een oplichter (Christian Bale) en zijn vriendin (Amy Adams) worden verplicht om de FBI te helpen bij het betrappen van andere oplichters. Maar de situatie loopt danig uit de hand. In de zalen op: 12 februari.

Noah

Het verhaal: Russell Crowe kruipt in de huid van de Bijbelse figuur die een hele dierentuin in zijn boot bijeen bracht om de zondvloed te trotseren. In de zalen op: 9 april.

De Behandeling

Het verhaal: De getraumatiseerde rechercheur Nick Cafmeyer moet een gijzeling en de verdwijning van een kind onderzoeken. In de zalen op: 29 januari.

W.

Het verhaal: De norse politieagent Witse trekt in ‘W.’ naar zijn geboortedorp om de moord op zijn nicht op te lossen. In de zalen op: 5 maart.

Her

Het verhaal: Theodore (Joaquin Phoenix) is depressief maar dan wordt hij verliefd op de sexy stem van een nieuw computersysteem (Scarlett Johansson). In de zalen op: 26 maart.

The Amazing Spider-Man 2

Het verhaal: Spider-Man is gelukkig in wat hij doet. Maar nu krijgt hij af te rekenen met zijn grootste fan Electro en zijn beste vriend Harry Osborne. In de zalen op: 30 april


WIN MET WANATOE

We geven drie duotickets weg voor Heksie, de familievoorstelling van Hugo Matthyssen op 22 januari om 17 uur in C-Mine Cultuurcentrum Genk. Mail Wanatoe-Heksie en uw gegevens naar c-win@genk.be. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De concerten van Broken Circle Breakdown Bluegrass Band zijn allemaal uitverkocht. Maar Wanatoe kon de laatste twee tickets bemachtigen voor het concert op 18 april in de Muze in Heusden-Zolder. Mail vandaag tussen 13 en 13.30 uur Wanatoe - Broken Circle naar tickets@muze.be. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

En last but not least geven we nog tien duotickets weg voor Moedermonoloog van An Nelissen op 24 januari in CC Hasselt. Mail Wanatoe - Moeder naar ikwin@concentra.be. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.


Chris Craps Foto: Leonardo Di Caprio in 'The Wolf of Wall Street'.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer