Vertrekt Maazou dan toch al vroeger naar Moskou?

Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht was meer dan tevreden met de winst en de prestatie van zijn ploeg tegen Zulte Waregem. En niet in het minst met de twee mooie goals van de Nigerese spits Moussa Maazou, die nu opnieuw alleen topschutter is.

kscherpenberg

Over de geruchten die de ronde doen dat Maazou mogelijk toch vroeger zou vertrekken, zei Lambrecht nog het volgende: ”Zijn contract bij ons loopt tot einde van het seizoen. Maar... als de Pool zou meevallen en wij niets meer te winnen of te verliezen hebben en CSKA Moskou sterk zou aandringen op een vervroegde komst (de competitie in Rusland begint in maart) is het niet uitgesloten dat wij hem vroeger laten gaan. Maar ik wil duidelijk stellen dat de beslissing hierover bij Lokeren ligt.

Jongeren

Nu wij uitgeschakeld zijn in de beker en als wij zeker zijn van het behoud is het trouwens de bedoeling dat wij toekomstgericht verder werken en dat ook een aantal eigen jongeren een ernstige kans krijgen.”

Bij Lokeren lopen er in ieder geval spitsen genoeg rond. ”Straks hebben we inderdaad een luxeprobleem”, aldus Lambrecht.

Golan

”Wellicht nog niet op Tubeke, maar zo goed als zeker tegen Genk is onze Poolse aanwinst Janckzyck inzetbaar. En dat is ook niet de eerste de beste. En ook Golan is steeds beter aan het worden. Het is aan Leekens om dat probleem op te lossen en een keuze te maken.”

DDT