thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Eerste Mega Mindy-film met Walter Baele en Tom Van Dyck

De eerste Mega Mindy-film is op komst en die pakt alvast uit met een aantrekkelijke cast. Niemand minder dan Tom Van Dyck, Yolanthe Cabau van Kasbergen, oftewel de vriendin van Jan Smit, Manou Kersting en Walter Baele zullen opduiken in 'Het geheim van Mega Mindy'.

ikerremans

Ook de volledige cast van de tv-serie zal uiteraard te zien zijn in de eerste Mega Mindy-film. 'Het geheim van Mega Mindy' komt op 1 juli de bioscopen binnen.

Ontvoering

Tom Van Dyck kennen we van 'Het Eiland' en 'Matroesjka's' en is momenteel ook te zien in de Eén-serie 'Van vlees en bloed'. Walter Baele is dan weer bekend als Rosa en als de onhandige secretaris van de burgemeester in 'Samson en Gert', Eugène Van Leemhuyzen.

Manou Kersting vertolkt momenteel de rol van Theo Vynckier in de Vtm-serie 'LouisLouise'. De Nederlandse Yolanthe Cabau van Kasbergen is niet alleen de vriendin van de Nederlandse zanger Jan Smit, maar werkt ook voor de Nederlandse zender TROS. Ook als actrice is ze niet aan haar proefstuk toe, ze was al te zien in 'Costa!' en in de kortfilm 'Turkse chick'.

Matthias Temmermans, die de tv-serie regisseert, neemt ook de regie van de eerste Mega Mindy-film op zich. In 'Het geheim van Mega Mindy' willen boeven wraak nemen op de superheldin en ze ontvoeren haar collega Toby. Het wordt nog erger wanneer Mieke ook haar capsule verliest. Stof genoeg dus voor ontspanning tijdens de zomervakantie.