Wie wordt manager van het jaar?

Vanavond tussen 18 en 19 uur maakt het magazine Trends in Brussel de nieuwe Manager van het Jaar bekendgemaakt. 10 CEO's van bedrijven dingen mee naar de hoofdvogel. Wij zetten ze voor u even op een rijtje.

ssimons

"Zelfs in financieel en economisch turbulente tijden, slagen managers erin hun bedrijf gezond te laten groeien", klinkt het bij Trends. Daarom bekroont het maandblad voor de 23ste keer op rij een manager die met zijn mensen en onderneming een belangrijk verschil maakt in Vlaanderen.

Vorig jaar was KBC-topman André Bergen (foto) manager van het jaar. Dit jaar zijn er geen gedelegeerd bestuurders van bankengroepen genomineerd.

De 10 (11) kandidaten:

* Hans Bourlon en Gert Verhulst, gedelegeerd bestuurders van het entertainmentbedrijf Studio 100 * Bert De Graeve, CEO van de staalkoord- en deklagengroep Bekaert * Jan Pieter De Nul, CEO van de bagger- en bouwgroep Jan De Nul Group * Hein Deprez, gedelegeerd bestuurder van de fruit- en groentegroep Univeg * Gabriel Fehervari, gedelegeerd bestuurder van het mediafaciliteitenbedrijf Alfacam Group * Duco Sickinghe, gedelegeerd bestuurder van de kabeloperator Telenet * Michèle Sioen, CEO van het textielbedrijf Sioen Industries * Johnny Thijs, CEO van De Post * Bart Van Coppenolle, CEO van het technologiebedrijf Metris * Jean Vandemoortele, directievoorzitter van de voedingsgroep Vandemoortele