De perfecte relatie in 4 stappen

Niets is perfect, je relatie dus ook niet. De feestdagen, een lange vakantie samen, of gewoon de dagdagelijkse sleur kunnen jou en de liefde van je leven onder zware druk plaatsen. Wij zetten enkele handige tips op een rijtje, die je elke dag helpen om die ene perfecte relatie te bekomen.

mgeysmans

1) Gelukkig zijn

Je persoonlijke geluk straalt af op je relatie. Verloochen jezelf daarom niet en doe dingen die jij fijn vindt. Kikker je op van een namiddagje film kijken, een warm bad, of een eindje lopen? Maak dan elke week tijd voor jezelf, en herbron. Zo zal jij je gelukkiger voelen, en zal je dat gevoel projecteren op je relatie.

2) Dank je wel

Vergeet de filmclichés waarbij vrouwen elke dag een cadeautje van hun manlief krijgen. In de realiteit heeft geen van jullie beiden vaak de tijd om iets attents te kopen, of te voorzien. Wees daarom blij met de kleine dingen in het leven. Heeft hij je een lief briefje achtergelaten? Of een extra kopje koffie speciaal voor jou gemaakt? Bedank hem, en laat hem zien dat je zijn aanwezigheid echt wel apprecieert.

3) Luister

Probeer te luisteren naar de problemen van je partner, en bedenk een gepaste oplossing. Soms is er niets meer nodig dan een luisterend oor en een bemoedigende of troostende knuffel, andere keren zal je partner dan weer een oplossing van je verwachten.

4) Doe het alleen

Altijd al de tango willen leren, of zegt die cursus Chinees je wel wat? Ga ervoor, ook al wil je partner niet mee. Iets alleen doen, wil niet zeggen dat je relatie in het slop zit. Het toont net aan, dat je relatie stevig onderbouwt is en dat jullie elkaar vertrouwen. Wees dus blij en fier op jezelf en hem en trek je stoute hobbyschoenen aan!

Niet te missen