Skiër showt ongewild blote kont na val uit skilift

Wie de voorbije dagen een voet heeft buiten gezet weet hoe barkoud het in de winter kan zijn. Niemand zal dan ook de 48-jarige Amerikaanse man benijden die een kwartier lang ondersteboven met zijn blote kont uit een skilift hing te bengelen, alvorens hij bevrijd kon worden uit zijn hachelijke situatie.

jrosquin

De ervaren skiër stapte nietsvermoedend samen met een kind in een zetellift in het populaire skioord Vail in de Amerikaanse staat Colorado. De zetel klapte echter niet open zoals zou moeten en bijgevolg zakte de man meteen na opstappen door zijn stoeltje.

Grappig

Gelukkig of ongelukkig voor de man bleef hij met één ski vast steken aan de lift en bleef hij ondersteboven hangen aan de lift. Op één of andere manier bleef ook de skibroek van de man aan de zetel hangen, zodat hij ongewild zijn bloot achterwerk tentoon spreidde aan andere skiërs. Velen zagen er de grap wel van in en namen duchtig foto's van het incident.

Allicht kon de man zelf er minder mee lachen, want hij werd volgens de omstanders pas na een kwartier uit zijn pijnlijke situatie gered. Mogelijk krijgen de uitbaters van de lift een proces aan hun broek gesmeerd.

Meer foto's op smokinggun.com.