"Club Brugge moet zich versterken als het de titel wil"

Club Brugge mag de titel vergeten als de nodige versterking uitblijft. Dat beweert doelman Stijn Stijnen. "We hebben kwaliteit nodig om de strijd aan te gaan met Anderlecht en Standard."

kscherpenberg

Stijnen, die in de belangstelling staat van het Russische Roebin Kazan, is met blauw-zwart op stage aan de Belgische kust. Jaloers op Anderlecht en Standard, die momenteel in Spanje vertoeven, is hij niet. "Ik zit liever hier dan in Turkije of Spanje."

"Zondag wacht met Roeselare al meteen een belangrijk duel. Hier kunnen wij in de omstandigheden trainen die we dan ook zullen krijgen. We hoeven ook niet te reizen en dat is ook altijd vermoeiend."

Maart

"We hebben wel kwaliteit nodig om de strijd aan te gaan met Anderlecht en Standard. Sommigen zullen het niet graag horen, maar als die versterking er niet komt, dan zal de titel moeilijk worden. Ik hoef niet te zeggen waar Club zich moet versterken. Je hoort me ook niet zeggen dat er geen kwaliteit is. Maar voor de titel moet er iets bijkomen."

Over een mogelijke transfer blijft Stijnen kort. Hij heeft nog niets gehoord van de Russen. "De competitie begint daar pas in maart. Er is nog tijd genoeg."