"Binnen een paar dagen is de winnaar bekend"

Print
"Binnen een paar dagen is de winnaar bekend"

Binnen een paar dagen is de winnaar bekend

Riemst - Wie is de gulle gever die een deel van zijn Euro Millionsfortuin aan de minderbedeelden van de gemeente schenkt? Dat is de vraag waar heel Riemst mee opstaat en gaat slapen.

Het gonst van de geruchten wie de wilde weldoener wel mag zijn. In Riemst zijn alle ogen gericht op loslopende alleenstaande vijftigers, zo mocht ook diaken Henri ‘Harry’ Vrijens ondervinden.

“Ik ben het nochtans niet”, lacht de diaken. Hij werd er op straat en in een tankstation al over aangesproken, zegt hij, “maar ik moet de mensen teleurstellen. Ik heb ook wel wat meegemaakt in mijn leven, ik ben alleenstaand en ik heb kinderen. Daar stopt de vergelijking. Echte ellende heb ik toch niet meegemaakt. En ik heb niet gewonnen.”

Speculaties

Aan de toog van Café Remost wordt er wild gespeculeerd. De stamgasten wisselen veelbetekende blikken uit en gluren naar elkaar. ‘Een veehandelaar uit Vlijtingen’, ‘een gescheiden man uit Lafelt’, ‘de diaken!’, wordt er geopperd.

“Moest ik het zijn, ik zat hier niet meer”, lacht een vijftiger, helaas niet alleenstaand. “Binnen een paar dagen is het toch algemeen bekend”, denkt een ander. “Zoiets hou je niet stil.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio