Technisch directeur Reynders neemt ontslag bij Racing Genk

Print

Technisch directeur Reynders neemt ontslag bij Racing Genk

Willy Reynders neemt na "interne conflicten" ontslag als technisch directeur bij Racing Genk. Ook een dokter en een kinesist gaan weg bij Racing Genk, net als Johan Van Lierde, een lid van de raad van beheer.

Het is al langer geweten dat Reynders en het bestuur op gespannen voet leefden. Vooral met Jos Vaessen klikte het niet meer.

De transfers die zes miljoen euro hebben gekost, leiden volgens Vaessen niet tot het gehoopte resultaat.

Willy Reynders ging in 2006 aan de slag bij Genk als technisch directeur en hoofdscout. Hij kwam van Lokeren. Ariël Jacobs vertrok op dat moment bij Genk en stapte naar Lokeren.

De club verspreidde volgende mededeling:

Naar aanleiding van een aantal interne conflicten heeft onze Technisch Directeur Willy Reynders woensdag zijn ontslag aangeboden bij KRC Genk. Omwille van de Kerstdagen werd beslist de communicatie hieromtrent pas de komende dagen te voeren.

Er verschijnen op dit ogenblik echter verkeerde informaties in de media. Daarom benadrukken wij nogmaals dat de heer Willy Reynders zelf zijn ontslag heeft aangeboden en dat dit ontslag na onderling overleg werd aanvaard door de Raad van Bestuur van KRC Genk.

De heer Willy Reynders zal de lopende dossiers nog blijven opvolgen.

KRC Genk wenst Willy Reynders van harte te bedanken voor zijn inzet.