VBS De Boomgaard organiseert kerstmarkt voor lokale gemeenschap

Print
VBS De Boomgaard organiseert kerstmarkt voor lokale gemeenschap

VBS De Boomgaard organiseert kerstmarkt voor lokale gemeenschap

Borgloon - De oudervereniging van VBS De Boomgaard organiseerde haar 6de kerstmarkt op de speelplaats van de school in Haren-Bormershoven.

Elk jaar wanneer de kerstrapporten uitgedeeld worden, verwelkomen de ouders van de oudervereniging de ouders en kinderen op een sfeervolle kerstmarkt. De kerstmarkt is het toneel van een gezellige ontmoetingsplaats. De opbrengst gaat helemaal terug naar de kinderen.

De oudervereniging heeft dankzij het organiseren van evenementen ervoor gezorgd dat het schoolmeubilair klas per klas opgefrist kan worden en dat er voldoende ICT-middelen op school aanwezig zijn.

De werking van de oudervereniging is een hele grote steun voor de schoolorganisatie. Ook dit jaar was de kerstmarkt een succes. Deze activiteit wordt helemaal opengetrokken naar de lokale gemeenschap. Oud-leerlingen en hun families worden uitgenodigd en de plaatselijke fanfare luistert het geheel op.Auteur: Jozef De Groof

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio