Kerstfakkelwandeling in Paal

Print
Beringen - Op vrijdag, 26 december, gaat in Paal een kerstfakkelwandeling door. Het vertrek is om 17 aan de Parochiezaal, St. Paulus Paal.

Mariette Vanderheiden (Pasar Beringen): "Het is de eerste maal dat deze kerstwandeling doorgaat onder de naam van Pasar Beringen. Voorheen werden deze georganiseerd door Vakantiegenoegens Beringen. Vakantiegenoegens is van naam gewijzigd, en is nu Pasar geworden. De kerstfakkelwandeling is dit jaar in samenwerking met de buurt Zandberg van Paal. Het traject is tussen de 6 en 7 kilometer, en wordt in groep afgelegd. Men kan wel individueel inschrijven. Op het einde van de wandeling krijg je een consumptie aangeboden. Dit kan een tas koffie, een warme chocolademelk, of een glas glühwein zijn. Deze consumptie zit inbegrepen in het inschrijvingsgeld."

Het inschrijvingsgeld voor Pasar leden bedraagt 1 euro. Niet leden betalen 1,5 euro. Voor informatie kan men terecht op het telefoonnummer 011/426596.

Auteur: Martin Pairoux

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio