"Kinderen helpen kinderen" ten voordele van Child Focus

Print
"Kinderen helpen kinderen" ten voordele van Child Focus

Kinderen helpen kinderen ten voordele van Child Focus

Hasselt - Riet Groven van GalerieT in Hasselt organiseerde in het voorjaar het project Art In Spirit-creatief: "Kinderen helpen kinderen" ten voordele van Child Focus. Kinderen genoten samen met ouders en grootouders van een 'kunstbelevingsroute' waar een wedstrijd aan verbonden was.

De kinderen werden begeleid om een werkje te maken. Om de creativiteit van de kinderen te bevorderen, steunden organisaties, bedrijven en kleine handelaars het project met talrijke prijzen voor de winnaars van de kunstbelevingsroute. Kleine verrassingen waren er voor alle jonge talenten die een unieke tekening of schilderij maakten. Meerdere kindertekeningen worden te koop aangeboden voor het brede publiek.

De opbrengst van deze actie is voor 50% voor de jonge kunstenaars zelf, die bij verkoop van hun werkje een waardebon ontvangen voor dit bedrag. Hiermee kunnen ze een origineel artistiek geschenkje of een mooi kunstobject kopen.

Auteur: Dirk Geraerts

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio