Food

Ga Au Naturel

Print
Ga Au Naturel

Ga Au Naturel

Au Naturel is de nieuwste eettrend. Hapjes worden daardoor enorm simpel, en bijzonder tijdbesparend. Wij somden alvast enkele leuke au naturel tips op om elk feestje op te fleuren.

Wij houden van elke nieuwe eettrend, laat die ook nog eens extra goed voor de lijn te zijn en we zijn helemaal enthousiast. De Au Naturel trend is bovendien een fantastische trend voor kookleken.

Borrelnootjes zijn not done, pinda's in de dop worden toegejuicht. Doordat de noten nog in hun schil zitten behouden ze al hun goede omega-3-vetten en zitten ze niet boordevol toegevoegde suikers of zout. Doordat het langer duurt om een pinda open te kraken, eet je er bovendien gemiddeld van dan gewone borrelnootjes.

Wil je het een tikje eigentijdser? Dan zijn gekookte kwarteleitjes met een snuifje zout misschien wel jouw ding, bovendien zijn de hapjes redelijk machtig waardoor je er minder van eet.

Voor de knabbelaar zijn rauwe groenten zoals miniworteltjes, preischeuten, paprikasnippers, en witloofblaadjes de ideale oplossing. Heerlijk vers, weinig werk, en bovendien overlekker.

Niet te missen