Tuin

Experts creëren ideale bed voor tieners

Print
Experts creëren ideale bed voor tieners

Experts creëren ideale bed voor tieners

Jongeren zijn op zoek naar een multifunctionele rustplek. Hun bed doet daarbij vaak dienst als favoriet plaatsje om te chatten, terwijl anderen er boeken lezen, of er zelfs hun huiswerk maken. Daarom creëerde Veldeman Bedding het eerste bed enkel en alleen voor tieners.

Het Rockandrest-bed heeft vooral met 'rusten' te maken. Ze kan gebruikt worden als bed of als zitbank. Bovendien beschikt het bed over een opbergbord met elastische koorden, die dienst doen als handige bergrimte. In het bed zelf zijn er handige zakjes en vakken verwerkt om je I-pod, laptop, of gsm op te bergen.

Dankzij verschillende 'day-covers' kan je een speciale afsluiting over je matras en boxspring spannen, zodat je bed een zitbank wordt om lekker op te relaxen met vrienden. Het dekbed kan worden opgeborgen in een grote chillbag, die eveneens als reistas gebruikt kan worden.

Het bed wordt geleverd met een sideboard, dat je kan instellen als rugleuning of afscheiding van andere ruimtes.

Het Rockanrestmeubel werd in samenspraak met de studenten van de Media&Design Academie in Genk gemaakt. De producenten hopen zo de leefwereld van kinderen beter te benaderen.

Niet te missen