Standard denkt aan Ouali en Boateng

Print
Standard denkt aan Ouali en Boateng

Standard denkt aan Ouali en Boateng

Landskampioen Standard heeft zijn zinnen gezet op de Franse aanvaller Idir Ouali van Moeskroen. De Luikenaars willen zich zo al voorbereiden op het eventueel vertrek van hun spitsen Dieumerci Mbokani, Milan Jovanovic en Igor De Camargo. Ook Derek Boateng is in beeld.

Of die spitsen ook effectief vertrekken en wanneer ze dat zouden doen, blijft nog een raadsel, maar Standard wil anticiperen. Moeskroen bevestigt dat er gesprekken aan de gang zijn over een transfer van Ouali.

"We praten inderdaad over Ouali", aldus Gil Vandenbrouck, technisch directeur van les Hurlus. "Gezien onze moeilijke financiële situatie staan we open voor elk bod op onze spelers. Ouali wil graag naar Standard. Een concreet bod is er nog niet geweest, maar we discuteren."

Idir Ouali, een 20-jarige Fransman met Algerijnse roots, kwam dit seizoen nog maar negen keer tot spelen toe. Hij scoorde wel al drie keer.

Boateng

Naast de naam van Ouali duikt ook die van Derek Boateng op. Dat is een 25-jarige Ghanees die op dit moment uitkomt voor het Israëlische Beitar Jeruzalem. Boateng zou dan weer de opvolger moeten worden van Marouane Fellaini, die eerder de club verliet voor het Engelse Everton.

De Luikenaars zouden twee miljoen euro willen betalen voor de Ghanees. Ook de Duitse eersteklasser FC Keulen is geïnteresseerd in Boateng.