“We houden ook kras-je-rijk-avonden”

“We houden ook kras-je-rijk-avonden”

“We houden ook kras-je-rijk-avonden”

Bree - Jan en Carla Neyens-Cardinaels baten al 19 jaar lang een krantenwinkel uit in Niel-Bij-As. Maar ze droomden al een tijdje van een tweede zaak. Die droom is nu uitgekomen in de Nieuwstadstraat in hartje Bree.

“We houden allebei van afwisseling, dus nu kunnen we om de beurt hier in Bree achter de toonbank komen staan”, vertellen Jan en Carla. “Toen het warenhuis Peltri in Bree sloot, kwam er hier een persverkooppunt bij. We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede zaak, dus dat kwam ons goed uit. Bree heeft bovendien tal van troeven: er is een heel drukke wekelijkse vrijdagmarkt, het centrum is aantrekkelijk en de bevolking gaat de komende jaren flink stijgen. De knoop was dan ook snel doorgehakt. Door te kiezen voor een loungesfeer willen we met Daily vernieuwend zijn: we lijken in niets op de traditionele kleine krantenwinkel.”

Je vindt er ook onder meer boeken, wenskaarten, gekoelde en sterke dranken, snoep, rookwaren, batterijen, wenskaarten en geschenken. “Uiteraard kan je hier ook op de Lotto spelen”, vervolgen Jan en Carla. “Regelmatig organiseren we een ‘kras-je-rijk-avond’. Je kan meedoen door 10 weken lang elke week 5 euro te sparen. Er worden dan complete pakken krasloten gekocht ter waarde van 500 euro. In groep wordt er dan gekrast en de winst wordt verdeeld. Wij verwennen de mensen die avond met drank en versnaperingen. Ach, we doen dit werk met hart en ziel.”

PaBr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio