“Oud of jong, iedereen kan poolen”

Hasselt - Acht professionele pooltafels verraden meteen dat de zaakvoerders van ‘The Continuous’ - een term uit het poolen - specialisten zijn. “Kan je zo stellen”, lacht Dieter Raymakers. “Ik speel zelf al 17 jaar en maak deel uit van de competitieploeg snooker en pool bij ‘Play Ball’.”

Ooit won hij zelfs de beker van Limburg. “Biljarten combineer ik al 12 jaar met mijn werk in de horeca en sinds ik Esmeralda ken, kreeg de ambitie om een eigen zaak te starten alleen maar vastere vorm.”
Esmeralda: “Ik kom helemaal niet uit het biljartmilieu maar voor mijn plezier durf ik zelf ook al eens aan een pooltafel gaan staan. Maar andere mensen zien plezier hebben, doet me minstens evenveel.”

“Iedereen kan poolen”, meent Dieter. “Jong en oud. Veel mensen zullen zich deze zaak nog herinneren als het oude biljartcafé Schoofs maar inmiddels heeft het pand ruim 2 jaar leeggestaan. Wij hebben gekozen om hier acht pooltafels te plaatsen. Het traditionele biljart is immers niet zo populair bij de jongere generaties en voor snookertafels was de ruimte te beperkt. We hebben ook een speciaal prijssysteem: je betaalt per minuut dat je gespeeld hebt, met een maximum van 7 euro per uur.”
“We bieden op een groot scherm ook alle binnen- en buitenlandse voetbalmatchen aan en mensen kunnen hier altijd terecht voor onze kleine keuken met broodjes, pasta’s, ijsjes, pannenkoeken en noem maar op.”

DJ


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio