Vanavond lanceringsparty Naaktkalender in de Ritz

Vanavond lanceren de Hasseltse brandweermannen de verkoop van de ‘Naaktkalender’ waarmee ze eerder het gelijknamige Eén-programma wonnen.

“Er liggen 10.000 exemplaren klaar in gans Vlaanderen maar eigenlijk mikken we op nog veel meer”, hoopt brandweerman Marc Thijs. “Ons streefdoel blijft 18.000 euro overmaken aan het National Burn Camp waarmee zwaar verbrande kinderen van ontspanning en zelfs vakantie kunnen genieten. Vanavond, vrijdag, is er een lanceringsparty in de ‘Ritz’ aan de Kanaalkom in Hasselt waarop we heel veel volk verwachten. Iedereen mag er trouwens gratis binnen. Rond 22 uur stellen we de kalender daar officieel voor en de hele ploeg zal daar uiteraard bij zijn.”

Fans kunnen meteen één van de Naaktkalenders op de kop tikken en profiteren van een signeersessie met de brandweermannen die poseerden. “Dan heeft men voor 12,50 euro een fantastisch kerstcadeau dat bovendien nog dient voor een goed doel”, weet Lut Raymaekers van de Uitgeverij Van Halewyck. “De kalenders liggen vanaf zaterdagochtend in alle krantenwinkels, grootwarenhuizen en boekhandels. In Limburg hebben we er extra veel afgezet omdat we denken dat de brandweermannen daar het populairst zijn.”

DJ

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio