“Twee kapsalons is haalbaar”

Meeuwen-Gruitrode - Twee jaar al runt Greet Swennen in Grote Brogel een kapsalon. Nu opent ze in Meeuwen, waar ze sinds kort ook woont, een tweede kapsalon.

“Het kapsalon in Meeuwen wil ik verder uitbouwen. Maar mijn Brogelse klanten mogen op beide oren slapen. Drie dagen in de week coiffeer ik nog in Grote Brogel.”

Op je drieëntwintigste twee kapsalons runnen. Niet iedereen heeft zoveel ondernemingszin. “Het idee van een tweede kapsalon groeide toen we in het voorjaar naar Meeuwen verhuisden. Je werkt thuis, de ruimte voor een kapsalon was er en de combinatie met het kapsalon in Grote Brogel was haalbaar. Vandaag coiffeer ik op vaste dagen in Meeuwen en in Grote Brogel.”

Greet biedt alle kapperstechnieken aan en werkt alleen op afspraak. Haar opleiding kreeg ze in het Agnetendal van Peer. Verder was ze twee jaar aan de slag in een kapsalon in Bree. Sinds twee jaar coiffeert Greet dus in haar ouderhuis in Grote Brogel. “Het was tijd om voor mezelf aan de slag te gaan. De keuze om zelfstandig kapster te worden heb ik me nog niet beklaagd. Bovendien is het handig om van thuis uit te kunnen werken,” aldus Greet.

RDr

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio