“Dit is de gezondste fastfood”

“Mannen die de galerij De Ware Vrienden binnengaan, weten ongetwijfeld de ‘Hollandse muur’ staan waaruit je kroketten kan halen. Wel, wij hebben er pal tegenover onze sappenbar. Dus als de vrouwen tijdens het wachten even omkijken? kunnen zij de gezondste maaltijd ter wereld kopen.”

Terwijl Sidney de Bodt het vertelt, staan drie mannen in het rijtje voor hun dagelijkse portie vitaminen. “Uiteraard kunnen hier mannen net zo goed terecht”, lacht hij. “Zelf ben ik trouwens een echte liefhebber. Ik ben eigenlijk kok van opleiding maar sinds ik een serieus ongeval kreeg, kan ik nauwelijks nog constant op één voet van mijn voeten staan en dus is een vaste job in de keuken uitgesloten. De zaak zelf hebben mijn vriendin Ingrid Nolens, die binnenhuisarchitecte is, en ikzelf ingericht en helemaal in elkaar geschroefd.”

“We persen echt alle sappen zelf, terwijl de klant erbij staat maar ook onze ‘smoothies’ zijn echte aanraders en kan je perfect in vervanging van een maaltijd gebruiken. Je kan alles mee krijgen in een drinkbeker (vanaf 2,95 euro) of in een gesloten flesje (4 euro) zodat je het mee naar het werk of naar huis kan dragen. Binnenkort hebben we trouwens ook warme dranken klaar.”

DJ


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio