Peugeot voorziet forfait-tarieven voor oudere wagens

Print
Peugeot voorziet forfait-tarieven voor oudere wagens

Peugeot voorziet forfait-tarieven voor oudere wagens

Peugeot heeft recent zijn aanbod van forfait-tarieven voor auto’s van vijf jaar en ouder aangepast. Heel concreet heeft Peugeot een volledig aanbod van forfait-tarieven voor de 106, 205, 206, 306 (foto), 405, 406 en 806. Stuk voor stuk modellen die al meer dan vijf jaar in het verkeer rijden.

"Om een auto gedurende zijn volledige levensduur in optimale conditie te houden, is een regelmatig en correct uitgevoerd onderhoud onmisbaar. Dat geldt natuurlijk voor nieuwe auto’s, maar net zo goed voor auto’s die al een stevige loopbaan achter de rug hebben", klinkt het bij Peugeot.

"Nu zijn moderne auto’s steeds betrouwbaarder geworden. Maar hoe dan ook laten de jaren zich na verloop van tijd voelen, en dat zowel in heel zichtbare als in minder opvallende gebruikssporen. Zeker in een periode waarin het dagelijks leven op zich al een steeds zwaarder prijskaartje draagt, gaat de klant op zoek naar voordeliger onderhoud voor zijn ouder wordende auto."

Wat omvatten de forfaits?

De forfaits omvatten het periodieke onderhoud, riemen, bougies, remblokken, de kit achterremmen en schokdempers. Al die onderdelen worden overal in het officiële Peugeot-net verdeeld met de volledige, gebruikelijke merkgaranties.