“Krantenwinkel op prima plek”

Print
Maaseik - Patricia Peeters en Gerard Vanderheyden uit Maaseik hebben in de oude stationsbuurt van Maaseik een nieuwe krantenwinkel, Nano Press, geopend.

“Vroeger was er in deze buurt ook een krantenwinkel, maar de eigenaar is gestopt”, zegt Patricia. “Daarom wilden wij er een openen. We hebben een mooie locatie gevonden op de Bosmolenlaan dichtbij een rotonde met veel verkeer.

Er is ook voldoende parkeerplaats. Hier zijn ook veel nieuwe appartementen en woonwijken. Een goeie plek dus. We runnen al 15 jaar Krantenhuis ’t Bijouke langs de Rijksweg in Maaseik, aan de grens met Elen. Patricia is daar aan de slag, terwijl Gerard de Nano Press zal runnen.

Gerard: “Ik heb mijn oude job vaarwel gezegd. ‘s Morgens om 7 uur gaat de winkel open. Ik ken al heel wat mensen uit de buurt. Naar onze zaak komen veel mensen te voet of met de fiets. Ze maken in de winkel een praatje. Naast kranten verkopen we ook meer dan 300 tijdschriften, en er is ruimte voor snoep, rookartikelen, drank, Lotto en krasloten. We zijn ook gespecialiseerd in inktpatronen voor printers. Vriendelijkheid staat boven alles en ik ben gewend lange dagen te werken, want ik wist goed waaraan ik begon natuurlijk. Het is fijn dat er in de stationsbuurt een krantenwinkel blijft.”

MMD

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio