Hasselaar Ludo Claesen dirigeert Vlaams Radiokoor

Hasselaar Ludo Claesen dirigeert Vlaams Radiokoor

Hasselaar Ludo Claesen dirigeert Vlaams Radiokoor

Hasselt - Vanavond, donderdag, staat Hasselaar Ludo Claesen als dirigent voor twee Belgische professionele topensembles in het cultuurcentrum van Hasselt.

Het instrumentaal ensemble Prometheus en het Vlaams Radiokoor brengen er onder zijn leiding een programma waarin hedendaagse muziek wordt gecombineerd met de klassieke JS Bach.

“Het gebeurt absoluut niet zo vaak dat een Limburgse dirigent de kans krijgt om voor deze ensembles als gastdirigent te kunnen optreden en als helemaal niet in eigen stad”, glundert Ludo Claesen.

“We doen dit drie keer in Vlaanderen. In de afgelopen dagen dirigeerde ik al in Brugge en in Leuven en nu staan we dus vanavond in Hasselt. Voor mij alleszins een unieke ervaring maar ook voor liefhebbers van klassieke koormuziek een unieke buitenkans om te genieten van een erg afwisselend concert.”
Wie nog wil genieten kan in de concertzaal van het cultuurcentrum in Hasselt terecht vanaf 19.15 uur, wanneer een inleiding wordt gegeven bij het eigenlijk concert dat om 20 uur start.
Tickets kosten 14 euro, met eventuele kortingen tot 11 euro.

DJ

Info en tickets: www.ccha.be of 011/22 99 33.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio