CS Wellen gaat voor vier op vier

Wellen - In de eerste afdeling van de badmintoncompetitie wordt dit weekend een dubbele speeldag afgewerkt. CS Wellen gaat voor een vier op vier.

“Lebad is versterkt met onder andere Elke Biesbrouck en Mathijs Dierickx, terwijl Dijlevallei net opgekomen is. Beide partijen moeten we kunnen winnen”, zegt Wellencoach Luc Vandeput. “Al moeten we het tot eind december nog stellen zonder Veerle Rakels, die voor haar werk in Brazilië verblijft.”
Vandeput wil de heren Gert Poesen, Edwin Van Dallem, Jente Paesen en Steve Knaepen en de dames Nathalie Descamps, Sophie Nouwkens, Manon Albinus en Stefie Daemen laten proeven van de competitiesfeer in Erpe-Mere.

“Het weekend daarna is een sleutelmoment. Met de partij tegen outsider De Nekker, met Vlaams kampioene Stefanie Bertels en Sofie Robbrecht. En natuurlijk de speciale match tegen W&L. Dan zullen Wouter Claes en Nathalie Descamps, die nationaal en internationaal in het dubbel gemengd een paar vormen, tegenover mekaar staan.”

In tweede afdeling staat de derde speeldag op het menu. Dropshot, dat met twee op zes een matige start nam, speelt tegen Mont-sur-Marchienne en De Pluimplukkers. “Voor het seizoen hebben we een plaats in de play-offs vooropgesteld. Dan moet er zondag vier op vier gehaald worden”, zegt Jos Cosemans.

LE

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio