Poetsvrouwen poseren

Poetsvrouwen poseren

Poetsvrouwen poseren

Hechtel-Eksel - Het Noord-Limburgse dienstenchequebedrijf Sthep pakt uit met een grote affichecampagne langs drukke wegen, om mensen warm te maken voor het beroep van huishoudhulp.

Niets bijzonders, ware het niet dat de poetsvrouwen zelf poseren voor de foto om hun werkgever te promoten. “Eerst wilden we met modellen werken, maar toen kwam vanuit de groep het idee om zelf op de affiches te prijken. Nog beter natuurlijk”, vertelt manager Wendy Janssen, die met de campagne het imago van de huishoudhulp wil opfrissen. De zes door loting uitverkoren dames lieten zich gisteren vereeuwigen in een professionele fotostudio in Hechtel. Geen stereotiepe afbeelding met schrobbers en emmers, maar een spontane uitgelaten bende.

De 52-jarige Viviane Geunens uit Eksel vindt het een realistisch beeld. “We doen ons werk graag. En daarbuiten komen we ook regelmatig samen voor plezante activiteiten. Die samenhorigheid mag ook wel in de foto zitten”, vindt ze. Het is nog een tijd wachten voor de affiches zullen opduiken. Waarschijnlijk zal dat pas in het voorjaar 2009 zijn.

GVB


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio