Woeste Nederlander bewerkt man met hondenuitwerpselen

Print
Woeste Nederlander bewerkt man met hondenuitwerpselen

Woeste Nederlander bewerkt man met hondenuitwerpselen

Hondenuitwerpselen zijn bij velen een bron van ergernis en in zeldzame gevallen kan het zelfs leiden tot echte woeduitbarstingen. Zo werd een man uit het Nederlandse Hilversum zo kwaad op de eigenaar van een hond, dat die het gezicht van de jongeman bewerkte met de uitwerpselen van diens eigen hond.

Het incident deed zich voor toen een 21-jarige man samen met zijn vriendin de hond uitlieten in Hilversum. Ze lieten hun hond zijn behoefte doen tegen een garagebox, maar net op dat moment kwam de eigenaar van de garagebox aangereden.

De 36-jarige man beval de hondeneigenaar om de drol op te kuisen, maar daar had hij geen materiaal voor bij. Er ontstond een woordenwisseling, waarop de eigenaar van de garagebox zo kwaad werd dat hij de hondendrol oppakte en in het gezicht van de jongeman uitwreef. Hij verkocht de jongeman ook enkele flinke stampen.

De politie moest de twee kemphanen uiteindelijk uit elkaar halen. De agressieveling werd veroordeeld voor mishandeling en kreeg een boete van 280 euro.