40ste Provinciaal Salon Verbond der Limburgse Fotokringen

Print
40ste Provinciaal Salon Verbond der Limburgse Fotokringen

40ste Provinciaal Salon Verbond der Limburgse Fotokringen

Bilzen - In 't Kabotske in Munsterbilzen ging het 40ste Provinciaal Salon van het Verbond der Limburgse Fotokringen door. Ruim een uur op voorhand puilde de zaal al uit van de toegestroomde fotografen en vrienden. Gastkring Candid mag terugblikken op een goed bezochte manifestatie.

De sprekers volgden elkaar vlot op, diploma's, medailles, eretekens en onderscheidingen werden vlot uitgedeeld. Daarna kregen burgemeester Johan Sauwens en Candid de eer om de tentoonstelling te openen.

De tentoongestelde foto's getuigen van vakmanschap. Burgemeester Sauwens had het dan ook over beelden die bijblijven omdat ze een emotie oproepen: angst, boosheid, humor verwondering. En dan zijn er ook de gevoelens die loskomen bij het zien van een mooi landschap, een pakkend portret of een prachtige natuurfoto.

Het Verbond van Limburgse Fotokringen heeft werk gemaakt van de promotie van fotografie. Heel wat Limburgse clubs trekken jonge fotografen aan.

Auteur: Jozef De Groof

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio