Els De Schepper met 'Supervrouw' in Beringen

Print
Beringen - Op 4 en 5 december treedt Els De Schepper op in het Casino van Beringen. De titel van haar show is 'Supervrouw'. De aanvang van de show is om 20.15 uur. De show van 5 december is reeds uitverkocht. Kaarten zijn nog enkel te verkrijgen voor de voorstelling van 4 december.

In 'Supervrouw' heeft Els een fulltime job en zorgt zij ook nog voor het huishouden. Ze zorgt voor haar kinderen, kookt en wast voor hen. Ondanks haar drukke leven, blijft ze er jong uitzien. Ze heeft nooit hoofdpijn, en heeft nog steeds een superlijf. Plots ondergaat ze een metamorfose. Ze gaat lederhosen dragen, wordt conciërge, en doet aan paaldansen. Ze hoopt ook haar superman te ontmoeten. De stand-ups, clownacts en mooiste liedjes zorgen voor een show.

Door middel van ringleiding, tolken van de Vlaamse gebarentaal en voelstoelen, is deze voorstelling ook toegankelijk voor doven en gehoorgestoorden. Omdat de voelstoelen beperkt zijn in aantal, is het aan te raden om op voorhand te melden dat u hier van gebruik wenst te maken.

Voor inlichtingen kan men terecht op volgend telefoonnummer 011450310 of per e-mail: cultuur@beringen.be

Auteur: Martin Pairoux

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio