Bilzerse dief masturbeert op gestolen lingerie

Bilzerse dief masturbeert op gestolen lingerie

Bilzerse dief masturbeert op gestolen lingerie

Bilzen - De Tongerse strafrechter heeft de onmiddellijke internering bevolen van een 27-jarige Bilzenaar met een lingeriefetisj.

De Bilzenaar kan het niet laten om ondergoed te stelen uit de slaapkamers van dames. Vervolgens masturbeert hij zich, en hangt de besmeurde lingerie in een boom. De Bilzenaar stal vooral ondergoed van twee dames, die door hem ook belaagd werden. Bij een jongedame uit Hoeselt brak hij verschillende keren binnen in haar slaapkamer. Enkele keren werd hij aangetroffen terwijl hij zich masturbeerde in de trappenhal en daarbij de deurklink bevuilde.

In de loop van 2005 en 2006 richtte hij zijn fetisj op een dame uit Bilzen. Op een dag dat hij in de Tongerse rechtbank werd verwacht om zich voor deze feiten te verantwoorden, brak hij nogmaals bij de Bilzense dame in om lingerie te stelen. Volgens de Bilzenaar is het grote probleem zijn verslaving aan cannabis.

“Daardoor raakte ik verslingerd aan lingerie”, verklaarde hij nogal verward tijdens de zitting. “Ik woon bij mijn vader. Ik besef zelf niet of ik wel wil veranderen door te stoppen met wiet roken.”
Een psychiater die hem op vraag van de rechter moest onderzoeken, besloot dat de Bilzenaar in een “ernstige staat van geestesstoornis” verkeerde terwijl hij de feiten pleegde. Ook nu nog zou hij “een gevaar voor de maatschappij” vormen.

PeC

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio