Actief Interim beste bedrijf van Limburg

De Ambiorix-prijs van VKW-Limburg, de bekroning voor het beste bedrijf uit de Top 500, gaat dit jaar naar Actief Interim, dat gespecialiseerd is in interimarbeid. Afgevaardigd bestuurder Mark Maesen wil de komende jaren groeien naar zo’n 70 kantoren.

mgeysmans

Dit jaar, de negentiende editie van de prijsuitreiking, viel de keuze op het Limburgse interimkantoor Actief Interim. Onder meer omwille van de groei, die ruim boven het gemiddelde van de sector ligt, en omwille van participatief en innoverend ondernemen. Als voorbeeld daarvan noemde de jury onder meer het interimaanbod in de bouwsector, waar Actief Interim momenteel een aardig marktaandeel heeft.

Groei

Actief Interim heeft momenteel 42 kantoren in heel Vlaanderen en in een stuk van Wallonië. Het bedrijf heeft dagelijks ruim 5.000 uitzendkrachten aan het werk en realiseert met 200 medewerkers een omzet van 116 miljoen euro.

Economische moeilijkheden

De komende jaren wil Actief Interim nog blijven groeien naar een totaal van 60 à 70 kantoren. Makkelijk zal dat niet zijn, want de sector wordt natuurlijk ook geconfronteerd met de moeilijkheden van de economie. Mark Maesen pleit bovendien voor de mogelijkheid om ook in overheidsdiensten interimarbeid mogelijk te maken. “Zoals dat in de meeste andere Europese landen al het geval is.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer