Scheelen bezorgt Lokeren nog koude douche: 1-1

Lokeren lijkt weer aan te knopen met zijn goede traditie van draws. Het stond wel lange tijd op voorsprong, maar in de slotfase bezorgde Scheelen de thuisploeg een koude docuhe.

pirombouts

Westerlo probeerde aanvankelijk de wedstrijd naar zijn hand te zetten maar kon enkel met een schot van Ruiz, rakelings naast, voor doelgevaar zorgen. De thuisploeg reageerde met een kopbal van Maazou. De Nigerese spits van Lokeren kende even later wel sukses. Op aangeven van Carevic was hij de defensie van Westerlo te vlug af met zijn derde seizoenstreffer.

Gelijkmaker

De bezoekers gingen na de rust op zoek naar de gelijkmaker. Sarki besloot naast en Scheelen over. Even later voorkwam de Lokerse doelman met een knappe redding op schot van Sarki de gelijkmaker. Aan spanning geen gebrek in deze technisch weinig hoogstaande wedstrijd.

In de slotfase geraakte Westerlo toch nog aan de gelijkmaker via een afstandsschot van Scheelen waartegen Copa machteloos was. Ruim in de toegevoegde tijd kwam Lokeren langs Carevic nog zeer dicht bij 2-1, maar de dwarsligger behoedde Westerlo van de nederlaag.

Danny DE TRAZEGNIES

Scheidsrechter: Van Sichem. Toeschouwers: 5.110. LOKEREN: Copa, Dupré, Strul, Doll, El Mouataz, Mbayo, Overmeire, Tiko, Carevic, Golan, Maazou. WESTERLO: De Winter, Vanaudenaerde, Corstjens, Van Kerckhoven, Delen, Sarki, Farssi, Modubi, Scheelen, Ruiz, Tomou. Vervangingen: 67' Ruiz door Adams,, 67' Strul door Muharemovic, 79' Delen door Sotil, 82' Sarki door Van Hout , 85' Golan door Camara. Doelpunten: 38' Maazou 1-0, 86' Scheelen 1-1. Gele kaarten: Doll (fout).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer