Liverpool wint voor het eerst sinds lang van Man. United

In de Premier League heeft Liverpool voor het eerst in vier jaar nog eens van Manchester United gewonnen. Ondanks een vroege achterstand werd het 2-1, met een winning goal van de Nederlander Ryan Babel.

pirombouts

Cristiano Ronaldo is nog steeds niet speelklaar en dus maakte aanwinst Dimitar Berbatov zijn debuut bij Manchester United. Bij Liverpool nagenoeg dezelfde elf die door het oog van de naald kropen tegen Standard.

Al na drie minuten lukte Tevez de openingstreffer na een mooi opgebouwde aanval. Man U drukte door, maar aan de overkant ging Van der Sar in de fout. Hij kon een gekraakt schot niet klemvast pakte en de bal belandde via ploegmaat Brown in doel: 1-1.

Babel

De tweede helft was razend spannend. Liverpool nam langzaam maar zeker het overwicht. Het was uiteindelijk invaller Babel die op voorzet van Kuyt het pleit beslechtte in het voordeel van de thuisploeg: 2-1. Kuyt miste vlak voor tijd nog een grote kans op 3-1.

Liverpool, met een sterke Robbie Keane (foto), blijft door de zege zeker aan de leiding. Het heeft na 4 wedstrijden tien punten, Man U behaalde slechts 4 punten uit drie matchen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer