Bjorn Sengier is nieuwe keeper van KVSK United

KVSK United heeft een nieuwe (interim)doelman. De 29-jarige Bjorn Sengier ondertekende zopas een contract tot 31 december van dit jaar en speelde vrijdagavond al met de beloften. Volgende week is hij speelgerechtigd voor het eerste elftal. West-Vlaming Sengier ontbolsterde bij Cercle Brugge en stapte via Zulte Waregem twee jaar geleden over naar Willem II, waar hij de doublure werd van Tristan Peersman. Maar het bankzitten beviel hem niet en net voor het sluiten van de transferperiode kreeg hij zijn vrijheid bij de Nederlandse club.

“Ik zie mijn avontuur bij United als een nieuwe start,” aldus Sengier. “Vroeger vond ik Lommel al een mooie club en het gemoedelijke karakter van toen zal er nu nog wel zijn. Maar dat is niet het enige waarvoor ik naar hier kwam. Bij United zijn ze erg ambitieus, wat geïllustreerd wordt door twee deelnames aan de eindronde in drie seizoenen. Ik wil de ploeg goede diensten bewijzen en hoop dat ze de naam Sengier op het einde van dit jaar ook weer kennen in België.”

Bjorn Sengier zal bij United de strijd aan moeten gaan met het trio Schurmans-Mommers-Eyckens, al zijn de eerste twee nog zeker enkele weken out.

PiDi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer