Avontuurlijke speeltuin en paviljoen in park Edelhof in Munsterbilzen

Bilzen - In het park Edelhof in Munsterbilzen is de speeltuin opnieuw open. Kinderen kunnen er hun zin voor avontuur en creativiteit, maar ook hun behendigheid en lenigheid testen met hindernissen, wiebelbalken, stappalen en apenbruggen. Voor de allerkleinsten is er een zanddorp.

“De nieuwe speeltuin ging een jaar geleden al open, maar er ontbrak nog een paviljoen waar je een drankje kan halen. Er was ook nood aan een degelijke sanitaire voorziening. Dat is nu allemaal in orde. Voortaan kunnen de kinderen hier tijdens de zomermaanden elke dag van 10 tot 20 uur komen spelen. Intussen kunnen de ouders van een drankje genieten”, zegt schepen Meijers. De drankuitbating wordt verzorgd door activiteitencentrum De Oase van MPI Ter Engelen in Maaseik. Dat gebeurt in samenwerking met de uitbaters van de Remise.

Wedstrijd
Ter gelegenheid van de opening wordt een grootse kleur-, teken- en gedichtenwedstrijd georganiseerd. De kleurplaat, tekening of het gedicht moeten voor 5 augustus in het nieuwe paviljoen worden ingeleverd. Tijdens de kindertalentenjacht op zaterdag 17 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

ErSm

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio