Elke en Jelle in alle stilte getrouwd

Print
Elke en Jelle in alle stilte getrouwd

Elke en Jelle in alle stilte getrouwd

Elke Clijsters (23) en Anderlechtspeler Jelle Van Damme (24) zijn zaterdag in alle stilte voor de wet getrouwd. De burgerlijke plechtigheid vond plaats in Bree, met de naaste familieleden als enige aanwezigen.

Om het huwelijk te vieren zijn Elke en Jelle er een paar dagen op uit getrokken. Ook zus Kim en schoonbroer Brian Lynch zijn mee op de korte familie-uitstap.

Lei

Lynch wordt alvast terug in Bree verwacht op dinsdagavond, wanneer de spelers van Basket Bree voor een laatste keer dit seizoen samenkomen. Naar verluidt is ook (schoon)vader Lei Clijsters mee. Zijn gezondheidstoestand is nog steeds zeer wankel.

Anderlechtfan

Elke Clijsters en Jelle Van Damme zijn een koppel sinds begin vorig jaar. Elke werd voor het eerst gespot op de tribunes van Anderlecht begin februari 2007, tijdens de match Anderlecht-Westerlo. Aanvankelijk werd nog beweerd dat ze “gewoon goede vrienden” waren, maar een paar dagen later bekende Van Damme dat hij een koppel vormde met Elke. Daarna verschenen ze vaak in het openbaar en staken ze hun verliefdheid niet meer onder stoelen of banken. Bij het Belgisch afscheid van Kim, op de Proximus Diamond Games (18 februari 2007) werd het jonge koppel voortdurend kussend en knuffelend gefotografeerd. Elke werd van dan af een fervente Anderlechtfan.