Samuel Eto'o geeft kopstoot aan kritische journalist

De Kameroener Samuel Eto'o moet fan zijn van Zinedine Zidane. De spits van Barcelona heeft een journalist een kopstoot verkocht op een woelige persconferentie.

pirombouts

Eto'o bereidt met de nationale ploeg de interland tegen de Kaapverdische Eilanden voor. De Kameroenese voetbalbond laat de media voortaan maar beperkte periodes toe op training. De verzamelde pers is hier niet over te spreken en stelde uit protest geen enkele vraag op de persconferentie. Na een korte verklaring verlieten ze de perszaal.

Ontembaar

Eto'o, die de pers tewoord moest staan, werd daarop zeer kwaad. "Jullie laten ons hierheen komen en verlaten daarna de zaal!", riep de spits, waarna enkele niet al te fraaie scheldwoorden volgden. Daarop viel Eto'o een radiojournalist aan. Hij gaf de man een kopstoot en enkele rake klappen. Balans: een bloedende bovenlip en een losse tand.

Eto'o zei ook dat als de journalisten nog in het stadion zouden aanwezig zijn, hij niet langer het shirt van de nationale ploeg zou dragen. De bijnaam van de Kameroenese nationale ploeg is niet voor niets 'Ontembare leeuwen'...