Angelina Jolie is bevallen van tweeling, ... of toch niet?

Grote opschudding in de Amerikaanse media: is Angelina Jolie nu wel zopas bevallen of niet? De celebrity-koppel Pitt - Jolie heeft zich nog maar net afgezonderd in haar nieuwe woonst in de Franse Provence en proberen klaarblijkelijk zoveel mogelijk hun privacy te bewaren.

jrosquin

De Amerikaanse televisieshow 'Entertainment Tonight' melde het heuglijke nieuws op zijn website en zei dat het nieuws van een betrouwbare bron uit de omgeving van 'Brangelina' kwam. 'People Magazine' haalde eveneens een goede bron boven en zei dat het verhaal van de pasgeboren tweeling op niets steunt.

Wat er ook van zei, het Hollywoodkoppel leeft momenteel vredig in de nieuwe villa in de Provence. De burgemeester van Correns, Michael Latz, verwelkomde het paar met open armen. Ook een lokale wijnbrouwer is opgetogen en hoopt dat het zijn wijnhandeltje wat zal aanzwengelen. "Het is een koppel als een ander" zei Onno Stijl aan ABC news. "Ons dorpje is een beetje afgelegen en het biedt voldoende … privacy".

Of het zo zal blijven is nog maar de vraag. De paparazzi kwamen al in grote getale afgezakt en veiligheidsagenten moeten de villa al permanent bewaken.