Mijn Restaurant: "Volgens de polls liggen we achter"

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Tot vanavond negen uur kan nog steeds gesms't worden voor Exquisa, het Hasseltse restaurant dat kans maakt om het VTM-programma 'Mijn Restaurant' te winnen. Yanaïka en Stephanie hebben de voorbije weken alles in het werk gesteld om de wedren te winnen. Om 22u30 wordt de winnaar van 'Mijn Restaurant' bekendgemaakt.

bsouffreau

Stemmen voor Exquisa kan nog steeds via sms (HASSELT naar 3274) of telefonisch 0905/53.001.

En dat is nodig, want Yanaïka is nog steeds niet zeker van de overwinning. “In alle polls op internet hebben Jelle en Micheline een kleine voorsprong”, zegt ze.

“Soit, we gaan ons geen zorgen meer maken. We zijn allebei doodop en hoe het donderdagavond ook afloopt, we zullen blij zijn dat het gedaan is. Of we hierna ‘n weekje gaan sluiten? Nee. Vrijdag sluiten we, maar zaterdag gaat Exquisa – als we gewonnen hebben – opnieuw open.”

Stephanie en Yanaïka kunnen rekenen op een schare fans, in Limburg en daarbuiten. Ook Bekende Limburgers lusten pap van Exquisa.

TV-presentator Felice

“Ze zijn het meest sympathieke duo van het programma en ze bewijzen dat twee jonge meisjes tot heel wat in staat zijn. En hun sous-chef vind ik ook erg leuk.”

Radiostem Ann Reymen

“Ik vind ze vooral erg grappig. Ze nemen zichzelf niet al te serieus, maar hun zaak wel. Ze zijn gedreven, ambitieus en blijven nuchter in hun beslissingen.”

Radio- en TV-presentatrice Anke Buckinx

“Ik stem voor Yanaïka en Stephie omdat het ‘schatjes van patatjes’ zijn. Supersympathieke meiden die onze stem verdienen.”

JIMtv- en StuBru-presentator Ilse Liebens

“Ik heb nog niet de kans gehad om in Exquisa te gaan eten en alleen al daarom moeten ze open blijven, haha. Kan ik dan nu reserveren?”

Ex-miss België Virginie Claes

“Ze doen allebei het werk waar ze van houden, en je ziet dat ook. Chapeau voor wat ze tot hiertoe al bereikt hebben.”

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio