Kurt Vanlingen “Matchritme opdoen tegen toppers”

In het Duitse Noord-Rijn-Westfalen kan TC Rödinghausen sinds twee jaar rekenen op de tennistieke diensten van Kurt Vanlingen. De Hasseltse gravelbijter speelt er interclub samen met provinciegenoot Wim Fisette in de Oberliga, de hoogste regionale reeks van het land.

“Gedurende zeven weekends per jaar maken we samen deze 400 km lange verplaatsing”, aldus de toekomstige vader van een tweeling. “Het is een uitstekende gelegenheid om tegen een grote variatie aan buitenlandse toppers wedstrijdritme op te doen. Daardoor zal ik goed voorbereid zijn om in juli en augustus mijn herwonnen B-15/4-klassement te verdedigen op Belgische bodem.”

“Na de promotie in de Verbandsliga in 2007 draait de club momenteel mee als middenmotor. Elke ontmoeting die we tot nu toe speelden werd beslecht met het kleinste verschil, en ook de komende vier ontmoetingen beloven oorlogjes te worden. Tot nu toe won ik nog niet maar daar komt gegarandeerd verandering in”, aldus de 28-jarige semi-prof die met zijn no-nonsensetennis elk jaar weer een taaie klant is op de Limburgse sterrentornooien.

WoHe/Foto DD

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio