thumbnail: null
thumbnail: null

Stephanie en Yanaïka: "Mama kookt voor ons" (+ video)

Het Hasseltse duo van Mijn Restaurant heeft woensdagnamiddag een feestje op het Dusartplein georganiseerd. Met onze cameraploeg waren we op de Exquisadag aanwezig en stelden Stephanie en Yanaïka een aantal van uw prangende vragen.

ecoolen

De meiden verklapten ons hoe ze hun fans zouden bedanken als ze het VTM-programma zouden winnen en wie er thuis het avondeten klaarmaakt. Ze beantwoordden vijf vragen van onze lezers.

De vragen en de langverwachte antwoorden kunt u bekijken in een videoverslag van de Exquisadag.

van de meisjes en het publiek!

Fuiven in de Versuz

Stephanie en Yanaïka hadden het overigens zeer naar hun zin op de Exquisadag. Ze hadden alle Limburgers uitgenodigd op een generale repetitie voor de overwinning. Zowel voor jong als oud was er entertainment voorzien. De muzikale noot kwam van de L&M-band die er de sfeer in bracht. De allerkleinsten konden zich naar hartenlust uitleven op het springkasteel.

Woensdagavond palmden ze ook de discotheek Versuz in voor een grote fuif en moedigden ze hun fans nogmaals aan om voor Exquisa te sms'en.

van de fuif in de Versuz!

Steun Exquisa door Hasselt te sms'en naar 3274 of door te bellen naar 0905-53.001, dus NIET het nummer dat foutief in de krant stond.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio