West-Vlaming zoekt contact met Katerine via advertentie

Print
West-Vlaming zoekt contact met Katerine via advertentie

West-Vlaming zoekt contact met Katerine via advertentie

"Lieve Katerine, ben 32-jarige Westvlaming en heb al een tijdje een boontje voor jou. Neem contact op met mij op het nummer..." Met deze verliefde woorden probeerde een West-Vlaming Katerine te verleiden tot een ontmoeting. Met weinig succes. De zangeres heeft al meer dan twee jaar een vriend.
BR>

Mijnheer Vanbrabant, u bent de man achter de bewuste contactadvertentie in de krant?

“Inderdaad. Zoals u kunt afleiden uit de krant zou ik Katerine eens graag willen ontmoeten. Dit is echt geen grap...”

Wat doet u in het dagelijkse leven?

“Ik ben kok in een Iepers restaurant.”

Waarom hebt u voor deze - nogal publieke - weg gekozen?

“Via het management contact zoeken, zou toch maar tot niets leiden. En aangezien Katerine uit Maasmechelen afkomstig is, lag ‘Het Belang van Limburg’ het meest voor de hand.”

Wist u eigenlijk al dat Katerine een vriend heeft?

“Is dat zo? Ik heb enkele websites geraadpleegd en op eentje heb ik gelezen dat ze single is. Maar eigenlijk doet dat er niet veel toe, ik wil haar sowieso ontmoeten.”

Lapdance

De Maasmechels-Heleense dancediva Katerine Avgoustakis, die de voorbije week met haar single ‘Shut Your Mouth’ op drie stond in de Ultratop, grossiert ooh’s en dat-meenje- niets als we haar met het tekstje uit onze krant confronteren.

“(duidelijk van haar melk) Ik heb nog al bewonderaars gehad, maar de truc die deze man hanteert, is toch wel de meest opvallende tot nog toe. Zoiets bizar is me nog nooit overkomen. Ik ga zo meteen een krant kopen, dit moet ik met eigen ogen zien.”

Met welke trucs komen mannen dan wel zoal aandraven?

“Goh, dat valt allemaal nogal mee, hoor... De meesten komen na een optreden meestal om mijn gsmnummer of e-mailadres vragen. Maar dat zal ik nooit geven. Fans mogen wel altijd hun fanmail posten op een voor hun apart aangemaakt e-mailadres. Iedereen gelijk voor de wet.”

Zie je een ontmoeting met deze bewonderaar eigenlijk zitten?

“Goh, da’s een moeilijke vraag. Ik denk dat hij beter eens contact opneemt met mijn management, of... dat hij eens naar een optreden komt en zichzelf dan achteraf bekendmaakt. Maar momenteel vind ik het toch allemaal maar erg raar. Ik weet echt niet hoe ik hier op moet reageren.”

De bewonderaar in kwestie wist ook niet dat jij momenteel in een relatie zit.

“(verbaasd) Nee? Ik kan je zeggen dat ik al 17 maanden een vriend heb. Wat me opvalt, is dat ik door de release van mijn single en de daardoor verhoogde aandacht rond mijn persoontje blijkbaar ook weer meer mannen aanspreek.”