Ongeval op weg naar bruidsjurk

Ongeval op weg naar bruidsjurk

Ongeval op weg naar bruidsjurk

Maasmechelen - Dinsdag rond 12.30 uur zijn op het kruispunt van de Rijksweg en de Ringlaan in Mechelen-aan-de-Maas twee auto’s gebotst. Bij het ongeval vielen twee gewonden. Het gaat om Sandra Donders (23) uit Maasmechelen en haar moeder Rita Kovacic (45), ook uit Maasmechelen. Ze waren samen op weg om Sandra’s trouwjurk af te halen.

Beide vrouwen werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Genk. “Daar gaat mijn huwelijksdag waar ik zo naar uitgekeken heb, was mijn eerste gedacht na het ongeval,” zegt Sandra. “Ik was met mijn ma op weg naar Beringen om mijn trouwjurk af te halen. Op weg naar de bruidswinkel kregen we een aanrijding.

Gelukkig is het allemaal nog een beetje meegevallen. In het ziekenhuis werden we goed verzorgd. Ik heb vooral last van kneuzingen. Ik loop er ook wat stijfjes bij nu. Mijn ma heeft last aan haar borstbeen en kneuzingen. We hebben beiden het ziekenhuis in de loop van de namiddag mogen verlaten. Gelukkig kan mijn huwelijk aanstaande zaterdag gewoon doorgaan. Ik zal om 12.30 uur in het gemeentehuis van Maasmechelen er wat stijfjes en met wat kneuzingen bijlopen, maar ik ga toch trouwen. Die gebeurtenis ga ik niet laten voorbijgaan of uitstellen.”
MMD

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio