2BE-gezicht An Lemmens getrouwd met Nailpin-zanger

Print
2BE-gezicht An Lemmens getrouwd met Nailpin-zanger

2BE-gezicht An Lemmens getrouwd met Nailpin-zanger

Op zaterdag 24 mei 2008 hebben 2BE-gezicht An Lemmens en Nailpin-frontman Sean Dhondt elkaar het ja-woord. Ze kozen voor een intieme plechtigheid met vrienden en familie.

De wettelijke plechtigheid vond plaats op het stadhuis van Sint-Niklaas. Schepen Wouter Van Bellingen verbond hen officieel tot man en vrouw. Het kersverse echtpaar werd omringd door familieleden en bruidskinderen.

’s Avonds volgde er een spetterend feest voor vrienden en familie. An en Sean grote wens was om net voor het feestgedruis een romantische ceremonie in open lucht te houden.

Ceremoniemeester van dienst was Adriaan Van Den Hoof, die zich meesterlijk - en uiteraard niet zonder de nodig humor - van zijn taak kwijtte. Enkele intimi haalden herinneringen op aan vroeger en spraken het echtpaar warme woorden toe voor de toekomst. Openingsdans was 'Roads' van Portishead.

An droeg voor het avondfeest een exclusief voor haar ontworpen creatie van Raïssa Hans met een prachtige zwarte sleep. Sean droeg een pak van het Antwerpse ontwerpersduo Les Hommes.