Vluchtende dief dumpt reiskoffer in struiken

Print
Diepenbeek - De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een jonge twintiger zonder vaste verblijfplaats laten opsluiten in de Hasseltse gevangenis.

De verdachte werd zaterdag betrapt na een reeks diefstallen in Diepenbeek. In april werd hij al eens veroordeeld voor een reeks diefstallen in auto’s.

In de Heidestraat liep hij zaterdag via de garage een huis in. De bewoonster die in de badkamer was, hoorde iemand binnenkomen en dacht dat het haar zoon was.

De dief ging aan de haal met haar fiets. Dezelfde man drong zaterdag ook binnen in een huis in de Broekstraat. Een buurvrouw zag het gebeuren. De dader zette het op een lopen. In de Lentestraat werd de dief betrapt. Hij vluchtte via de Sint-Barbarastraat, sprong over een omheining en liet er een zak met gestolen spullen achter. Op aanwijzen van buurtbewoners zetten politiemensen de achtervolging in. De daders was inmiddels via het einde van de doodlopende Dennebosstraat het bos ingelopen waar hij in de struiken nog een gestolen reiskoffer met gestolen goederen dropte.

Dan liep hij terug de Dennebosstraat in waar hij in de handen liep van een politie-inspecteur. Ook in de Dennebosstraat was hij overigens actief geweest. Daar had hij uit een veranda een fiets gestolen die hij moest achterlaten om het bos in te rennen.
NV

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio