Slotactiviteit mini-onderneming in de Versuz

Print
Slotactiviteit mini-onderneming in de Versuz

Slotactiviteit mini-onderneming in de Versuz

Hasselt - Het is weer heel snel gegaan. De laatste algemene vergadering hebben we al achter de rug en op 15 mei zijn we naar de slotactiviteit in de Versuz te Hasselt geweest.

Om 19.40 uur konden we binnen. We kregen elk ons eigen naamkaartje opgespeld. Na wat gedronken te hebben, vonden we dat het wel mocht beginnen. Maar de gastheer liet een beetje op zich wachten. Rond 20.30 uur kon het dan eindelijk van start gaan.

Eerst werd er nog een overzicht gegeven van alle dingen die we door het jaar gedaan hadden. Er werden ook vragen gesteld aan het publiek. Jens mocht vertellen over zijn ervaringen met het seminarie verkooptechnieken.

Daarna kwam het leukere gedeelte: de uitreiking van de prijzen. Eerst werden de leercoaches, de leerkrachten, in de bloemetjes gezet. Ze kregen allemaal een cadeau.

Er werden ook sterren uitgereikt aan de mini-ondernemingen. Wij kregen er twee: één voor de beste website en één voor de actiefste mini. Verder kregen wij ook nog een cadeautje, maar dat was niet veel bijzonders. Het was eigenlijk meer reclame!

Er werden nog meer prijzen uitgereikt, maar die waren weggelegd voor scholen uit Hasselt.

Om 21.15 uur was het afgelopen en kon de 'netwerkparty' beginnen. Daar zijn we niet meer voor gebleven.

Ik had eigenlijk wel meer verwacht van de slotactiviteit.

Auteur: Jens Degroef

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio