Nele en Ewout zien hun droom vorm krijgen

Print

Nele en Ewout zien hun droom vorm krijgen

Zonhoven - Nadat de badkamer volledig is voorbereid voor de afwerking binnen enkele weken, moeten we de hall volledig onder handen nemen. Concreet houdt dit het volgende in:

-Het verwijderen van de houten leuning aan de binnenkant, aangezien er ook een leuning in inox is bijgeplaatst tegen de muur;
-Het opschuren en opnieuw schilderen van de wangen en binnenkanten van de trap;
-Het opschuren en oliën van de plankenvloer op de eerste verdieping;
-Een klein stukje van de muur behangen en alles verven, incl. plafond.

Hierna renoveert Decotrap de treden en stootborden volledig, hetgeen het enige is wat we niet zelf uitvoeren. Het mooie en frisse resultaat van dit alles is te zien op de bijgevoegde foto's. In de loop van de volgende weken moeten we nog verschillende dingen afwerken:

-de deur van de WC mooi afwerken en verven;
-de WC zelf behangen, verven en het wasbakje ophangen en aansluiten;
-nieuwe plinten hangen.

Samen met de hall hebben we ook de slaapkamer onder handen genomen. Het is opnieuw behangen en geverfd, maar ook hier ontbreken de plinten nog en de gordijnen die van het appartement komen moeten nog op maat gemaakt worden. Nadat we de meubels hebben verhuisd, ziet het er uit zoals op de foto. Vooral de kleurtjes vinden we zeer geslaagd.

Op algemeen verzoek is er ook een fotootje van ons drieën toegevoegd. Deze is getrokken in de tuin met mooi bloeiende bloemen op de achtergrond.

Lees hier ook het vorige artikel van Ewout...

Auteur: Ewout Frans

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio