Anthony huwt met zuiders bruidje Cynthia

Print
Anthony huwt met zuiders bruidje Cynthia

Anthony huwt met zuiders bruidje Cynthia

Met een intieme burgerlijke plechtigheid in kasteel Blauwendael in Waasmunster zijn Anthony De Clerck en zijn Peruaanse bruid Cynthia Botton Jimenez vrijdag aan een nieuw leven begonnen. Zaterdag gaven ze elkaar het kerkelijk ja-woord.

Aan de parking van kasteel Blauwendael was vrijdag de wekelijkse markt bezig, toen een rij glimmende, dure auto’s het domein opreed. Anthony zat aan het stuur van een Bentley cabrio. Naast hem zat zijn moeder, Martine Van de Weghe.

Cynthia droeg een verrassend eenvoudig wit jurkje. Met een ontwapenende, zuiderse glimlach nam ze de hand van Anthony en samen stapten ze het kasteel binnen. In het kasteelpark hielden enkele veiligheidsmensen een oogje in het zeil.

Domo Real Estate

Anthony De Clerck (28) is niet zo tuk op media-aandacht. Hij wil in zijn huwelijksweekend niet meer herinnerd worden aan zijn ontvoering van 16 jaar geleden, toen hij 32 dagen gevangen werd gehouden door de bende van Daniël Vanhamel en Jozef Peeters. Hij woont nu al vijf jaar in Barcelona en zit in de vastgoedsector voor Domo Real Estate. De Catalaanse hoofdstad wordt straks ook de woonplaats van het koppel.

Belsele

Zaterdag, op het avondfeest, maakten 400 gasten de openingsdans van Anthony en zijn Cynthia mee. Maar eerst trouwde het koppel nog om 16 uur in de kerk van Belsele.